.:: Information om Nordiska X40 Klubben

Först vill vi tacka dig för att du visat intresse för klubben !


Här nedan kommer lite kort information om klubben och vad du får ut av ett medlemskap.

Hösten 2002 grundades klubben av 3 personer och klubbens webmaster, Johan började bygga en hemsida åt klubben och redan sommaren 2003 var vi över 200st medlemmar.

All information om träffar och möten får man läsa om i forumet, kalendern eller via PM (Privat Meddelande). För att bli medlem räcker det att köra en Volvo S40, S40N, V40, V50 eller C30, det spelar ingen roll vilken motor du har eller om bilen är original eller stylad, det spelar inte heller någon roll vem som är ägare till bilen.

Vår hemsida är en mycket stor informationscentral för medlemarna, har man frågor eller funderingar angående sin bil så kan man mycket lätt få svar på detta i forumet. Det finns många kunniga personer i alla kategorier, som gärna hjälper dig med dina eventuella problem eller funderingar.

Om du önskar att bli medlem i klubben så klickar du på "gå vidare" -knappen nedan.
Medlemsavgiften är på 300 SKR / år, och för detta får du:

 • Tillgång till alla rabatter som vi har hos våra partners. Du kan lätt gå in och se vilka rabatter vi har genom att besöka vår hemsida och klicka dig fram till partners.
 • Tillgång till hela forumet och kan skriva i alla de olika delarna.
 • Tillgång till funktioner på vår hemsida där du t.ex. kan lägga upp dina bilar i en så kallad depå. Du får även tillgång till information om fester, lotterier, medlemsträffar och tips & trix som våra medlemmar har skrivit.

  Om du väljer att vara stödmedlem så kostar det 150 SKR / år, och då får du i stort sett allt som vanlig medlem men ej rabatter hos våra partner och ej tillgång till hela forumet.

  OBS! Väljer du att få ett inbetalningskort (via posten) tillkommer 25 SKR på grund av omkostnader.
  Väljer du istället "via e-mail" tillkommer inget.


  Viktig information !


  Efter att du betalat in din medlemsavgiften tar det c.a. 3 arbetsdagar innan vi ser att pengarna har kommit in på vårat kontot, därefter registrerar vi din betalning i vårat system på hemsidan (detta kan ta yttligare 3 arbetsdagar).
  När vi registrerar din betalning på hemsidan kommer ditt användarkonto automatiskt uppgraderas till ett medlemskonto.


  Dina adressuppgifter lämnas inte ut till allmänheten, de enda som har tillgång till dessa är vi i styrelsen/moderaterna och alla partners (för att de ska kunna se om du är medlem eller ej.)


  Du är inte inloggad !

  För att kunna ansöka om medlemskap måste du ha ett användarkonto och vara inloggad.